| Cerere admin . | |
|
Autor | Mesaj |
---|
k1ndeR bot
Sex :  Numarul mesajelor : 2 Varsta : 26 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : -- Data de inscriere : 09/04/2009
 | Subiect: Cerere admin . Joi Apr 09, 2009 2:20 pm | |
| Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: k1ndeR - Cand ai jucat prima data pe server: mai de mult ... nush exact - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: de la ora 11 - 12 cand sunt 3,4 pe sv pana mai tarziu - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: de multe ori nu e nici un admin pe server si jucam mape prea mari pentru nr. de jucatori care sunt pe server .... Multumesc . hf
_________________ MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST |
|
 | |
hriscu_vs Activ member
Sex :  Numarul mesajelor : 270 Varsta : 27 Localitatea : Vaslui Hobby/Distractii : Muzica , Gagici .. Data de inscriere : 21/09/2008
 | Subiect: Re: Cerere admin . Joi Apr 09, 2009 4:49 pm | |
| pro ca te stiu , esti linistit |
|
 | |
moody Administrator

Sex :  Numarul mesajelor : 270 Varsta : 27 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : Counter-Strike Data de inscriere : 31/08/2008
Foaie de personaj Player:
 | Subiect: Re: Cerere admin . Vin Apr 10, 2009 8:38 am | |
| te-ai saturat de qclan si playpro? :S
= |
|
 | |
Hassan Activ member

Sex :  Numarul mesajelor : 772 Varsta : 31 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
 | Subiect: Re: Cerere admin . Vin Apr 10, 2009 10:40 am | |
| |
|
 | |
Julia VIP

Sex :  Numarul mesajelor : 77 Varsta : 39 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : Viata e dura ! Data de inscriere : 09/01/2009
 | Subiect: Re: Cerere admin . Sam Apr 11, 2009 12:55 am | |
| pro slot .... vezi ca mai intai trebuie sa ceri slot si apoi admin .... totusi |
|
 | |
KADZE Activ member

Sex :  Numarul mesajelor : 125 Varsta : 27 Localitatea : Pantelim[O]N Hobby/Distractii : imi place sa corup fete de liceu^^^^ Data de inscriere : 16/11/2008
 | Subiect: Re: Cerere admin . Sam Apr 11, 2009 1:06 am | |
| eu zic sa mai joci pentru slot |
|
 | |
DuDu Moderator

Sex :  Numarul mesajelor : 115 Varsta : 24 Localitatea : Buzau Hobby/Distractii : fotbalu.bautura Data de inscriere : 07/02/2009
 | Subiect: Re: Cerere admin . Sam Apr 11, 2009 7:13 am | |
| |
|
 | |
k1ndeR bot
Sex :  Numarul mesajelor : 2 Varsta : 26 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : -- Data de inscriere : 09/04/2009
 | Subiect: Re: Cerere admin . Sam Apr 11, 2009 12:26 pm | |
| multumesc pt pro-uri ps; kadze incearca sa fi SI MAI DUR , iti sta bine ! |
|
 | |
Cristian Admin server

Sex :  Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 59 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
 | Subiect: Re: Cerere admin . Lun Apr 20, 2009 12:10 pm | |
| - k1ndeR a scris:
- Numele pe care il utilizezi pe serverul games.kappa.ro: k1ndeR
- Cand ai jucat prima data pe server: mai de mult ... nush exact - Timpul petrecut pe serverul games.kappa.ro: de la ora 11 - 12 cand sunt 3,4 pe sv pana mai tarziu - Motivul pentru care doresti slot pe serverul games.kappa.ro: de multe ori nu e nici un admin pe server si jucam mape prea mari pentru nr. de jucatori care sunt pe server .... Multumesc . hf
_________________ MESS WITH THE BEST DIE LIKE THE REST
PRO Trimite-mi in privat pass... _________________ Este un simplu joc iar voi uitati mereu aceasta! Lumea vine aici sa se distreze asa ca nu le mai stricati ziua cu suferintele voastre. Mania grandorii face din oameni niste ratati...  |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Cerere admin .  | |
| |
|
 | |
| Cerere admin . | |
|