| Recuperare admin | |
|
Autor | Mesaj |
---|
ciachi New Member

Sex :  Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Waving My Dik in the Wind Data de inscriere : 23/07/2009
 | Subiect: Recuperare admin Joi Iul 23, 2009 8:53 pm | |
| Salut -joc CS pe kappa cam din 2003. Am avut admin cam 3 ani. Am luat o pauza mai lunga si acum m-am decis sa ma reapuc  am cateva SS de pe vremea aia - poate ajuta la ceva   P.S. salutare la cunoscuti (daca mai e vreunu paici  ) |
|
 | |
Crome Moderator
Sex :  Numarul mesajelor : 49 Varsta : 34 Localitatea : Arad Hobby/Distractii : Cam da Data de inscriere : 02/09/2008
Foaie de personaj Player:
 | Subiect: Re: Recuperare admin Vin Iul 24, 2009 8:53 am | |
| |
|
 | |
Hassan Activ member

Sex :  Numarul mesajelor : 772 Varsta : 31 Localitatea : Ploiesti Hobby/Distractii : Counter-Strike Stare de spirit : EMO =)) Data de inscriere : 29/08/2008
 | Subiect: Re: Recuperare admin Sam Iul 25, 2009 4:33 pm | |
| |
|
 | |
storm Membru
Sex :  Numarul mesajelor : 27 Varsta : 36 Localitatea : Targoviste Hobby/Distractii : cs Data de inscriere : 10/11/2008
 | Subiect: Re: Recuperare admin Dum Iul 26, 2009 4:45 am | |
| |
|
 | |
akles Moderator

Sex :  Numarul mesajelor : 379 Varsta : 30 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Stresatul celor din jur Stare de spirit : mwhahahaha Data de inscriere : 25/09/2008
Foaie de personaj Player:
 | Subiect: Re: Recuperare admin Dum Iul 26, 2009 6:23 am | |
| Sincer nu te stiu,dar daca ai avut admin inainte si ai de gand sa ne onorezi cu prezenta un PRO!Sper doar sa nu fie inca un admin la colectie!HF! |
|
 | |
Cristian Admin server

Sex :  Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 59 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
 | Subiect: Re: Recuperare admin Lun Iul 27, 2009 5:06 pm | |
| _________________ Este un simplu joc iar voi uitati mereu aceasta! Lumea vine aici sa se distreze asa ca nu le mai stricati ziua cu suferintele voastre. Mania grandorii face din oameni niste ratati...  |
|
 | |
ciachi New Member

Sex :  Numarul mesajelor : 6 Varsta : 36 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Waving My Dik in the Wind Data de inscriere : 23/07/2009
 | Subiect: Re: Recuperare admin Lun Iul 27, 2009 6:07 pm | |
|  pai am inteles ca ti-a povestit Bleah cate ceva despre mine P.S. - screenshotu al doilea este foarte vechi  daca mai trebuie mai am  |
|
 | |
Cristian Admin server

Sex :  Numarul mesajelor : 1107 Varsta : 59 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : Curse auto, Excursii, Comunicatii radio, Games... Stare de spirit : :)) Data de inscriere : 13/08/2008
 | Subiect: Re: Recuperare admin Lun Iul 27, 2009 6:10 pm | |
| _________________ Este un simplu joc iar voi uitati mereu aceasta! Lumea vine aici sa se distreze asa ca nu le mai stricati ziua cu suferintele voastre. Mania grandorii face din oameni niste ratati...  |
|
 | |
bleah Admin server
Sex :  Numarul mesajelor : 58 Varsta : 33 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : femei Data de inscriere : 03/09/2008
 | Subiect: Re: Recuperare admin Lun Iul 27, 2009 7:20 pm | |
| Cristian, e ok omu, e de-al nostru. E vechi admin pe kappa, girez eu pt el  |
|
 | |
ciachi New Member

| Subiect: Re: Recuperare admin Lun Iul 27, 2009 10:28 pm | |
| mc all pt PRO-uri  |
|
 | |
Cristian Admin server

| Subiect: Re: Recuperare admin Lun Iul 27, 2009 11:10 pm | |
| - ciachi a scris:
- mc all pt PRO-uri

Bine ai revenit! Intoarcerea fiului ratacitor... Vad ca ai jucat ceva fara admin! Hahahahaha... Te-am repus in drepturi. Sunt destui dintre veterani pe server dar avem si multi admini tineri pe care inca nu-i cunosti si nici ei pe tine. Vezi cum te reintegrezi fara sa se creeze neintelegeri... _________________ Este un simplu joc iar voi uitati mereu aceasta! Lumea vine aici sa se distreze asa ca nu le mai stricati ziua cu suferintele voastre. Mania grandorii face din oameni niste ratati...  |
|
 | |
ciachi New Member

| Subiect: Re: Recuperare admin Mar Iul 28, 2009 2:00 am | |
| nu sunt genul de scandalagiu  mc again Cristian  |
|
 | |
bleah Admin server
Sex :  Numarul mesajelor : 58 Varsta : 33 Localitatea : Bucuresti Hobby/Distractii : femei Data de inscriere : 03/09/2008
 | Subiect: Re: Recuperare admin Mar Iul 28, 2009 7:15 am | |
| Hai cu thread closed si multumim Cristian |
|
 | |
Continut sponsorizat
 | Subiect: Re: Recuperare admin  | |
| |
|
 | |
| Recuperare admin | |
|